Over ons

Über 60 Juweliere in Deutschland und Österreich arbeiten zusammen mit der traditionsreichen egf Manufaktur unter dem Namen derTRAURINGjuwelier für die Erfüllung Ihrer Wünsche. So wird auch Ihre Hochzeit zum schönsten Tag in Ihrem Leben.

deTROUWRINGjuwelier

Op ons kunt u vertrouwen! Als uw trouwdag zo romantisch moet worden als in uw dromen, werken in Duitsland en Oostenrijk meer dan 60 juweliers samen. Zij zorgen met jarenlange vakkennis ervoor, dat al uw wensen en voorstellingen in vervulling gaan.

Iedere bruiloft is zo individueel als het paar, dat de beslissing heeft genomen voor deze bijzondere stap in hun leven. Zij geven elkaar het JAwoord en bezegelen daarmee een band voor het leven. De trouwring is het zegel voor deze band tussen twee geliefden. En zoals bruiloft en bruidspaar uniek zijn, net zo uniek moet ook de ring zijn die hun huwelijk bevestigt. Deze ring is het symbool voor alle wensen, dromen en verwachtingen aan hun leven samen.

DeTROUWRINGjuwelier is uw betrouwbare partner bij het kiezen van deze perfecte ring, die precies bij u past. Gesteund wordt u hierin door onze juweliers met hun uitgebreide vakkennis, die u helpen om trouwringen te vinden die het symbool zijn van uw liefde en bovendien precies uw smaak weerspiegelen.

Maak gebruik van onze trouwringen konfigurator om uw droomring te ontwerpen. U kunt via ons een juwelier bij u in de buurt vinden en zo de wens naar uw droomring vervullen.

De manufactuur

Reeds sinds vele jaren ontstaan in de egf manufactuur in Pforzheim de vakkundig gefabriceerde collecties verlovings- en trouwringen
van de merken eduard G. fidel, brunoM und SICKINGER.

Made in Germany“ is voor de egf Manufaktur in Pforzheim vanzelfsprekend. Sinds 1933 fabriceert de manufactuur ringen voor veeleisende paren. Uitgekiende handwerkskunst in combinatie met modernste technologie zorgen voor perfecte ringen geheel naar eigen wens. Met passie maakt de egf manufactuur in alle collecties van eduard G. fidel, brunoM tot SICKINGER het ideale ringenmodel; tijdloze elegantie in verbinding met de allerhoogste eisen aan de kwaliteit.

Iedere ring is handgemaakt

In de egf manufactuur worden verlovings- en trouwringen gemaakt volgens uw wensen, en met de hand. Daarvoor worden slechts materialen van beste kwaliteit gebruikt en diamanten uit conflictvrije gebieden. Eerste vereiste aan iedere ring is het buitengewone draagcomfort, de egf manufactuur staat hiervoor bekend.