Zo lukt een perfecte aanzoek

TIPS VOOR DE VERLOVING

Soms zijn er maar een paar woorden nodig om de wereld voor een iemand op zijn kop te zetten. De verlovingsdag is er een van en nog vele jaren erna denkt men graag daaraan terug. En om alles glad te laten verlopen hebben wij hier een paar tips voor U.

TIP 1: TIJDSTIP

Een aanzoek moet goed gepland worden. Smeed Uw plannen zo mogelijk heel discreet en vertel het aan zo weinig mogelijk mensen. Dan wordt het een perfecte verrassing.

TIP 2: LOCATION

Het hoeft niet altijd de Eiffeltoren te zijn. Veel persoonlijker wordt het als U iets uitkiest met een eigen geschiedenis – bijvoorbeeld de eerste ontmoeting, of kus. Of aan een plaats die een bijzondere rol gespeeld heeft – zet Uw creativiteit in!

  • Voor aventuriers: indien allebei van avontuur houden dan zijn er veel verschillende mogelijkheden
  • voor een onvergetelijke aanzoek, zoals bijvoorbeeld een hete-lucht-ballon hoog in de lucht?
  • En voor heel moedige mannen: een aanzoek in het openbaar!

TIP 3: DE TEKST

Leer geen liefdesverklaring uit het hoofd, maar luister naar je hart, dan komen de juiste woorden vanzelf. Als U te nerveus bent, dan geef een opsomming van alle eigenschappen die U zo heerlijk vindt bij haar!

TIP 4 : DE RING

Bij de aankoop van een ring kunt U bewijzen hoe goed U de smaak van de bruid kent. De maat speelt natuurlijk een rol, het beste is om een ring van haar mee te nehmen naar de juwelier.

TIP 5: DE JUISTE MAAT

Een verlovingsring wordt meestal aan de ringvinger van de linker hand, de kant van het hart gedragen. De trouwring dan later rechts. Na het huwelijk kann ook de verlovingsring rechts worden gedragen, er zijn geen voorschriften.

Het is best om nerveus van te worden, de allesbeslissende vraag te stellen! Is het antwoord „Ja“? Als U deze ene persoon gevonden hebt waar U toekomstig alles mee wilt delen, dan: wees moedig. Haar stralende ogen zijn Uw beloning, dat staat vast.