De bijzondere ring voor een bijzondere liefde.

HIGHLIGHT MEMOIRE RING

Er bestaat een sieraad dat begeleiding is voor het leven en herinneringen voor generaties. De memoire ring is tijdloos en zodoende een evergreen.

HET KADO

Wie een memoire ring kado doet will hiermee zeggen: ik will een leven lang samenzijn en verheug mij op de komende highlights in ons leven. Deze ogenblikken worden voor de eeuwigheid vastgehouden door een diamant in de memoire ring. Een prachtige traditie voor een unieke ring.

Veel paren beginnen al in jonge jaren met 2 of 3 diamanten en breiden dan telkens uit. Sommigen vervullen een droom met een rondom met briljanten gezette ring – iedereen naar eigen wensen.

DE AANLEIDING

Jubileum, geboorte, carriere, examen; er zijn vele gelegenheden om nog een briljant toe te voegen aan een memoire ring. Elke steen een herinnering!

De ontwerpen van memoire ringen kunnen zeer verschillen, maar zijn meestal klassiek, afhankelijk van de zetting. Een ring met „channel set“ biedt de mogelijkheid om de stenen dicht naast elkaar te zetten. Afhankelijk van de grootte kunnen er 25 kleine stenen in gezet worden. Zodoende kunnen de herinneringen van een heel leven in een ring worden samengevat.