Vakkundig advies

Ons advies is uw voordeel

Onder het merk "deTROUWRINGjuwelier" kunt u uitgezochte juweliers vinden met uiterst degelijk vakmanschap. Laat u inspireren van prachtige trouwringmodellen en neem de tijd voor uw eigen wensen.

Het kopen van sieraden is een zaak van vertrouwen en dat telt vooral dan, als het gaat om het kiezen van een verlovings-of trouwring. Deze ringen zijn bedoeld om een leven lang mee te gaan en hebben een bijzondere waarde, niet alleen wat betreft het materiaal, maar ook wat betreft de gevoelswereld. Laat dus op de mooiste dag van uw leven niets over aan het toeval en profiteer van de jarenlange ervaring van onze medewerkers.

Een van onze juweliers bij u in de buurt zal u graag persoonlijk en vakkundig adviseren wat betreft ringprofielen, vormen en materiaal, maar ook wat betreft correct gemeten ringmaten en nog veel meer.

Al meer dan tien jaar is de succesvolle manufactuur egf als producent van hoogwaardige partner-, trouw- en verlovingsringen betrokken bij de TROUWRINGjuwelier, evenals vele juweliers. Aangezien iedere partner zijn ervaring en ieder zijn eigen persoonlijke noot kan bijdragen, is het resultaat een collectie van edele, moderne en ook klassieke ringen, geheel naar eigen smaak. Profiteer van onze ervaring.

Wat is beslissend bij de koop van een trouw- of verlovingsring? Waar moet u op letten, en wat moet u weten? Met onze jarenlange ervaring staan wij voor al uw vragen ter beschikking. Maak gebruik van onze zoekmogelijkheden en beslis voor een van de juweliers uit onze lijst en bij u in de buurt.