Uw partner voor trouwringen, verlovingsringen en alliance ringen in AV Baarlo

Silvrants Edelsmid

Welkom bij uw TRAURING juwelier ter plaatse: Silvrants Edelsmid. Bij ons vindt u verlovingsringen, trouwringen en eeuwigheidsringen en alles wat uw hartje begeert. Maak nu een afspraak of kom gewoon langs. We zijn blij!

Overleg afspraak

Adres

Grotestraat 49
5991 AV Baarlo

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag – Donderdag
10.00u tot 17.30u
Vrijdag 10.00u tot 19.30u
Zaterdag 9.00u tot 16.00u

Op dit punt wordt een kaart van GoogleMaps geladen. Daarbij worden gegevens aan Google doorgegeven.

Er is een cookie ingesteld zodat een enkele klik voldoende is. De cookie wordt verwijderd wanneer de browser wordt gesloten.

Trouwringen & Verlovingsringen & bruidsmode in Baarlo, gelegen in Limburg tussen Venlo en Roermond.

Zijn jullie op zoek naar een team met échte trouwexperts? Dan zijn jullie van harte welkom op onze locatie in het fraaie kastelendorp Baarlo! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie zult u geheel in de watten gelegd worden.

1 lounge, talloze mogelijkheden.

Voor de mooiste trouwringen & verlovingsringen en bruidsmode ga je uit naar Silvrants edelsmid & Engels bruidsmode, dé trouwspecialisten van Limburg. In onze trouwringen lounge vind je de prachtigste collecties verlovings en trouwringen leverbaar in zilver, goud, palladium en platina. Jullie zijn van harte welkom!

Je eigen Verlovingsring en Trouwringen zelf ontwerpen samen met de goudsmeden van Silvrants edelsmid, dé Trouwringjuwelier.

Zoals je op deze site wellicht al had gezien, kan je eenvoudig alle afgebeelde ringen met slechts enkele muis klikken geheel naar wens veranderen. Zo niet, dan klik maar eens op een afbeelding en vervolgens op “met de configurator bewerken”. Door de ringen te veranderen krijgen jullie direct een beeld van alle mogelijkheden. Daarnaast staat bij iedere doorgevoerde wijziging de actuele prijs rechtsboven in beeld, lekker overzichtelijk welke ringen in breedte en dikte van welk gehalte goud of platina voor welke prijs. Wanneer jullie een paar ringen hebben samengesteld dan sla je deze vervolgend op onder “favorieten openen”. Dit kan je eindeloos doen om vervolgens de trouwringen of verlovingsringen in Baarlo te komen bewonderen. Hier showen we jullie de verschillende profielen, bewerkingsmogelijkheden, diamant zettingen en last but not least; je krijgt advies op maat door een van onze goudsmeden.

Meer dan Trouwringen en Verlovingsringen Limburg in Baarlo.

Naast het leveren van de mooiste trouwringen en verlovingsringen in Baarlo doen wij nog veel meer. Trouwjurken, bruidscouture Vintage & Re-new behoren ook tot onze specialiteiten! Komen jullie binnenkort eens bij ons langs in Baarlo om de trouwringen uit te zoeken? Wij leveren uitsluitend maatwerk en hiervoor werken we graag op afspraak. wachttijden. Jullie zijn welkom op afspraak 7 dagen in de week van 10.00 tot 22.00 uur of tijdens onze openingstijden zonder afspraak.

Om jullie van persoonlijke aandacht te voorzien werken we enkel op afspraak. U kunt dan gebruik maken van onze privé-parkeerplaats.
Dus reserveer snel een afspraak voor een datum, en dan zult u uw ogen niet geloven!