Uw partner voor trouwringen, verlovingsringen en alliance ringen in Zwijndrecht

Circles trouwringen

Welkom bij uw TRAURING juwelier ter plaatse: Circles trouwringen. Bij ons vindt u verlovingsringen, trouwringen en eeuwigheidsringen en alles wat uw hartje begeert. Maak nu een afspraak of kom gewoon langs. We zijn blij!

Overleg afspraak

Adres

Veerplein 14
3331LE Zwijndrecht

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
s Avonds en op zondag op afspraak.
U kunt een afspraak maken via onze online afspraken planner.

Op dit punt wordt een kaart van GoogleMaps geladen. Daarbij worden gegevens aan Google doorgegeven.

Er is een cookie ingesteld zodat een enkele klik voldoende is. De cookie wordt verwijderd wanneer de browser wordt gesloten.

Circles Trouwringen en verlovingsringen in de regio Rotterdam.

Circles Trouwringen is dé trouwringen specialist in de regio Rotterdam. Gevestigd in Zwijndrecht onder de rook van één van de grootste havensteden van de wereld.

Vanaf 1996 zijn wij al hofleverancier van EGF en Sickinger. Trouwringen van een ongekende kwaliteit. Leverbaar in verschillende kleuren goud en legeringen. De trouwringen worden ontworpen door de beste designers wat resulteert in ringen van een ongeëvenaarde schoonheid. Buiten de vele mogelijkheden kunt u een eigen ontwerp laten realiseren, de goudsmeden gaan graag voor u aan de slag!

De  trouwringen configurator

In 2010 mocht Circles als eerste van EGF  de trouwringen configurator in Nederland gaan uitproberen, deze is nu niet meer weg te denken. In de configurator is alles aan te passen, de kleur: zoals roodgoud, witgoud, roségoud en geelgoud, legeringen, bewerkingen, dikte en breedte (gewicht) en de diamanten. Zo kunt u zelf de ringen van uw dromen samenstellen. De prijs wordt bepaald door het gewicht, de legering en diamanten. Uw keuze bepaald dus uiteindelijk de prijs. Het leuke is dat u via de site van Circles zelf in kunt loggen onder “Ontwerp uw eigen ring”, nadat u een ring heeft samengesteld kunt u deze opslaan onder uw favorieten. In de winkel kunnen wij hem dan makkelijk naar voren halen. De meeste modellen die u in de configurator vindt hebben wij ook in de winkel.

Vingerafdrukken

Circles is in 1999 begonnen met het zetten van vingerafdrukken in trouwringen. Na een bezoek aan een museum in Duitsland is dit idee ontstaan. Tot op heden leveren wij dit product, door de ontwikkelingen van het procedé is de zuiverheid en kwaliteit door de jaren steeds beter geworden. De afdrukken kunnen in goud, platina, palladium of zilver palladium. Persoonlijker kan bijna niet. De afdruk kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde gelaserd worden.

Duurzaamheid en Milieu

Circles heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is bij de verlichting van onze nieuwe winkel gekozen voor Led lampen, zuinig en duurzaam. In 2020 gebruiken wij stroom van onze eigen zonnepanelen.  Daarnaast zijn wij steeds op zoek naar bedrijven die hierin mee denken. Wij zijn wij er trots op dat onze hofleverancier EGF, leverancier van prachtige modellen ringen, aan onze criteria voldoet. Onlangs hebben zij na een intensieve controle een certificaat ontvangen van de Responsive Jewelry Council, wat inhoud dat zij voldoen aan verschillende eisen zoals: duurzaamheid, mensenrechten, sociale en ecologische aspecten in de goud en diamant wereld. (lees hier meer over op onze website)

Kwaliteit, passie en betrokkenheid bij Circles

Trouwringen aanschaffen is een bijzonder moment, wij zijn hier terdege van bewust, het is een sieraad wat u de rest van uw leven gaat dragen. Tijd, aandacht en kennis zijn dus zeer belangrijk. U bent bij Circles aan het juiste adres! In een gezellige sfeervolle ambiance helpen wij u in alle rust met een deskundig advies. Samen met u laten wij alle mogelijkheden zien, en dat zijn er tegenwoordig nogal wat, zeker als de meeste modellen ook nog eens kunnen worden aangepast. Het leuke is dat u uiteindelijk een ring gaat dragen waar er maar één van is! Om alles waar wij voor staan te beleven nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel!

De route naar Circles trouwringen

Circles Trouwringen ligt op één van de mooiste plekjes van de Drechtsteden. Aan de Oude Maas, met een magnifiek uitzicht naar de grote kerk in Dordrecht. Op zich al een uitje om langs te komen, met de Fast Ferry vaar je zo naar de overkant om een bezoek te brengen aan Dordrecht, of  aan Rotterdam! Circles wordt doorsneden door de A16, makkelijker kan het niet! In de omgeving kunt u overal parkeren.
Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Hierbuiten kunt u ook een afspraak maken op een moment dat u het beste uitkomt, ook s’avonds en in het weekeinde!

Wij ontmoeten u graag in onze prachtige winkel!